Donateurs en gebruikers

Het dorpshuis Altena wordt bestuurd door het "stichtingsbestuur dorpshuis Altena". Een stichting heeft geen leden zoals bijvoorbeeld de belangenvereniging die wel heeft. Omdat het stichtingsbestuur vindt dat het dorpshuis een "algemeen goed" is van de inwoners van Altena organiseert het jaarlijks een algemene donateurs vergadering. Op deze vergadering kunnen de donateurs van het dorpshuis inzicht krijgen in actuele zaken (financiën, lopende projecten, activiteiten, etc) en tegelijkertijd hun mening en opmerkingen uiten. Natuurlijk kunt u op andere tijden ook altijd met uw mening en opmerkingen bij de bestuursleden terecht.

Natuurlijk zijn ook niet donateurs heel erg welkom in het dorpshuis en u kunt altijd meedoen aan onze activiteiten. Maar wilt u invloed uitoefenen op bestuurlijke zaken dan zult donateur moeten zijn.

De donateurs doneren jaarlijks een bedrag van €7,50 (meer is ook mogelijk) om donateur te worden. Wij zijn heel blij met onze donateurs omdat zij jaarlijks ook een significant bedrag in de financiën opbrengen. Om wat terug te doen bieden wij onze donateurs de mogelijkheid om kostenloos o.a. tafels en stoelen te lenen voor verjaardagen en partijen (mits beschikbaar). Zie de foto's hieronder voor de mogelijkheden. 

Bent u nog geen donateur maar wilt u dat wel graag worden? Neem dan contact op met het dorpshuis via het contactformulier of spreek één van de bestuurleden aan.

DSC 0492 DSC 0494 DSC 0498 DSC 0495